måndag 30 september 2013

Världens bästa gospelhelg

Käkarna värker, muskler som man inte visste att man hade värker och man går konstant och nynnar på diverse sånger. Efter ett veckoslut som det senaste har man nog lite abstinens. Hela helgen, från fredag kväll till söndag kväll gick i gospelmusikens tecken. Hela kören var med på en gospelhelg som totalt samlade över 200 sångare från hela landet. Vi dirigerades av verkliga proffs, bl.a. gästdirigent Gerald T. Smith från USA. Vi övade och skrattade och övade och så uppträdde vi också. På lördagen sjöng vi i Kampens köpcentrum. Linus var där och fotade. Här är några smakprov. Fler bilder finns på www.mickelsson.net.



På lördagskvällen ordnades en fin gospelmässa i Johanneskyrkan. Den sänds i Radio Vega nästa söndag. Missa inte! Noisen + masschoirpubliken står för musiken. 

På söndagen var det sedan dags för den stora avslutningskonserten med över 200 sångare o Tempelplatsens kyrka. Salen var nästan fullsatt och stämningen underbar. Det var omöjligt att sluta le då och idag har man, trots att man är trött efter helgen och "taco-jatkon", gått och lett hela dagen för att man bara är så genuint lycklig över att få sjunga i världens bästa kör med supertrevliga människor och för en Gud som är så god.

Ifall du vill höra mera av oss är det bara att tappa bort dig på youtube och söka efter His Master's Noise. Där finns klipp från bl.a. vårens jubileumskonsert.

Tur att vi har övning imorgon igen. 
Ha en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar